We bring buildingtechnologies 2theCLOUD

wliNET Cloud PBX

Stacks Image 68
Met onze "wliNET" Cloud telefooncentrale ontzorgen wij u van alle last en vooral dure kosten. Gewoon toestellen inpluggen in uw netwerk infrastructuur en bellen maar!
Meer nog, onze oplossing bied u een volledige" Unified Communications" platform, UC genaamd. U ontvangt en plaats oproepen vanaf een vast toestel op uw bureau of via uw smartphone, tablet of laptop - computer.
U kan zelfs chatten met de collega's via de smartphone, tablet of laptop - desktop software, eender waar u zich bevind.Stacks Image 20
U heeft geen fysieke telefooncentrale meer ter plaatse staan. Dus ook geen onderhoudskosten en mogelijke hardware schade. U heeft enkel Cloud compatibele telefoontoestellen nodig en een internetverbinding.
Het volstaat om de toestellen in te pluggen in uw bedrijfs of thuis netwerk. Hierdoor is het systeem uiterst gebruiksvriendelijk en maakt het mogelijk om op een zeer eenvoudige wijze thuis werkplekken en of remote offices voor u en uw werknemers in te richten.


Stacks Image 26
De "UC" technologie zorgt er dus voor dat we uw smartphone naadloos kunnen integreren in uw telefoonsysteem op kantoor en daarbuiten!


Stacks Image 37

Dankzij ons partnership met "Yeastar" kunnen wij u eigen telefooncentrale als Cloud Centrale laten fungeren.


Stacks Image 61
Met de handige smartphone APP kan u eender waar telefoneren alsof u op kantoor bent met het nummer van uw bedrijf zichtbaar.
Tevens maakt het de APP het mogelijk uw status te wijzigen zodat u kan aangeven aan de andere gebruikers in uw systeem of u beschikbaar bent al dan niet.